Πλήθος ασιατικών στο Ατλ. Μινέιρο - Μπόκα Τζούνιορς προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365

Οι Ατλέτικο Μινέιρο και Μπόκα Τζούνιορς έρχονται ξανά αντιμέτωπες για το Copa Libertadores, αυτή τη φορά στη φάση των 16, και η ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 δίνει για μια ακόμα φορά στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε έναν κορυφαίο αγώνα και να διεκδικήσουν μικρά ή μεγάλα κέρδη. Στον αποψινό αγώνα, μάλιστα, εκτός από τις συνηθισμένες επιλογές, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους ένα πλήθος από ασιατικά στοιχήματα, τα οποία μπορούν να καλύψουν πολλές και διαφορετικές πτυχές της αναμέτρησης.

Τα ασιατικά στοιχήματα που προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Bet365 θα παραμείνουν διαθέσιμα έως τη 1:15 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) που ξεκινά ο αγώνας και μετά θα αντικατασταθούν από αντίστοιχα live στοιχήματα, για όσους προτιμούν να στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα ασιατικά της Bet365 στο Ατλέτικο Μινέιρο - Μπόκα Τζούνιορς

Τα μέλη της Bet365 που θέλουν να εκμεταλλευτούν τις πολλές επιλογές που προσφέρει στον τομέα των ασιατικών στοιχημάτων δεν έχουν παρά να επιλέξουν τη συγκεκριμένη κατηγορία αγορών και να στοιχηματίσουν στην αγορά και στο σημείο που τους εξυπηρετεί. Οι επιλογές τους είναι αρκετές και καλύπτουν αρκετές πτυχές του αγώνα.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ασιατικό χάντικαπ του τελικού αποτελέσματος ή στο ασιατικό χάντικαπ του συνόλου των γκολ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι επιλογές είναι πολλές, αφού η Bet365 έχει ανακοινώσει και εναλλακτικά στοιχήματα.

Παράλληλα, οι παίχτες έχουν αρκετές επιλογές στο ασιατικό χάντικαπ, όχι μόνο στο σύνολο του αγώνα, αλλά και στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ασιατικό χάντικαπ του αποτελέσματος και των γκολ του πρώτου ημιχρόνου, με αρκετές εναλλακτικές επιλογές, που μπορούν να καλύψουν κάθε ενδεχόμενο.

Τέλος, η Bet365, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, προσφέρει και δύο κατηγορίες ασιατικών χάντικαπ και στον αριθμό των κόρνερ. Οι παίχτες που θα προτιμήσουν μία από τις σχετικές αγορές θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των κόρνερ του συνόλου του αγώνα ή του πρώτου ημιχρόνου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία