1.000+ ειδικά στοιχήματα για το Super Bowl ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill δραστηριοποιείται εδώ και μήνες στην αγορά των ΗΠΑ, στον επίγειο και online τομέα, και όπως είναι φυσικό, δίνει τεράστια σημασία στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα που διεξάγονται στην εκεί πλευρά του Ατλαντικού, ακόμη κι όταν αυτά δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στην Ευρώπη. Ένα τέτοιο γεγονός είναι το Super Bowl του αμερικανικού ποδοσφαίρου, που διεξάγεται στις 3 Φεβρουαρίου, ανάμεσα σε San Francisco 49ers και Kansas City Chiefs.

Στον συγκεκριμένο αγώνα, ειδικά οι πελάτες της William Hill από τις ΗΠΑ θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε έναν τεράστιο αριθμό σημείων, αφού μεταξύ άλλων οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει και περισσότερα από 1.000 ειδικά στοιχήματα!

 

Τα ειδικά στοιχήματα της William Hill για το Super Bowl

Τα ειδικά στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η William Hill για το φετινό Super Bowl αφορούν σε πρωτότυπες πτυχές του αγώνα και ξεπερνούν τα 1.000 σε αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν οι Αμερικανοί που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα της William Hill ή κάποιο από τα πρακτορεία της είναι περισσότερες από ποτέ. Και το ίδιο συμβαίνει, φυσικά, και με τους τρόπους που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Σε αντίθεση με τα πιο συνηθισμένα στοιχήματα που έχει ανακοινώσει για τον αγώνα η William Hill, τα ειδικά αφορούν σε ιδιαίτερες πτυχές. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν ακόμη να στοιχηματίσουν και στο αποτέλεσμα του νομίσματος που θα κρίνει την ομάδα που θα ξεκινήσει τον αγώνα. Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από στοιχήματα που εμπλέκουν και άλλα αθλήματα με το Super Bowl. Για παράδειγμα, υπάρχει η επιλογή για το αν θα είναι περισσότερες οι γιάρδες που θα ολοκληρώσει ο Patrick Mahomes ή οι συνολικοί αγώνες του Australian Open στο τένις ή το αν θα είναι περισσότερες οι γιάρδες του Deebo Samuel ή οι συνολικοί πόντοι των LeBron James και Anthony Davis στο NBA, την 1η Φεβρουαρίου.

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν μέσω της William Hill,θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στους ακριβείς πόντους κάθε ομάδας, στον MVP του αγώνα ή στο αν θα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση χωρίς ούτε ένα touchdown.

Τέλος να θυμίσουμε πως η William Hill είναι από τις παλιές αλλά και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων και είναι από τις πρώτες που δέχτηκε online στοιχήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία