Ειδικά στοιχήματα για την πρόκριση στο Άρης-Ολυμπιακός από την ιστοσελίδα στοιχήματος Betshop

Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας επιστρέφουν σήμερα, με τον προημιτελικό ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό να αναμένεται να κλέψει τις αγωνιστικές και στοιχηματικές εντυπώσεις. Ο αγώνας ήδη προσφέρεται με μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών σε όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και η Betshop έχει φροντίσει να προσφέρει επιπλέον μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για την πρόκριση ενός εκ των δύο αντιπάλων.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop προσφέρει μια γκάμα επιλογών στον τομέα της πρόκρισης και οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν, όχι μόνο ποια ομάδα θα προκριθεί, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα προκριθεί. Τα στοιχήματα που προσφέρει η Betshop θα είναι διαθέσιμα πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα, με μικρές προσαρμογές στο live στοίχημα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Betshop στο Άρης-Ολυμπιακός

Οι δύο ομάδες έρχονται αντιμέτωπες στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, απόψε στις 20:00, και τα μέλη της Betshop έχουν αρκετές επιλογές στοιχηματισμού σε όλες τις συνηθισμένες και μη αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under και πολλές ακόμα. Παράλληλα με αυτές τις επιλογές, όμως, έχουν στη διάθεσή τους και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα, τα οποία τους καλούν να προβλέψουν την ομάδα που θα προκριθεί στην επόμενη φάση και τον τρόπο, με τον οποίο θα τα καταφέρει.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα επιλέξουν την κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων του αγώνα θα βρεθούν μπροστά σε δύο αγορές, που αφορούν στην πρόκριση. Η πρώτη τους ζητά να προβλέψουν αν θα χρειαστεί παράταση για να κριθεί η ομάδα που θα προχωρήσει στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Η δεύτερη, από την άλλη, ζητά μια πρόβλεψη για την ομάδα που θα προκριθεί και για τον τρόπο που θα τα καταφέρει. Με άλλα λόγια, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν αν θα προκριθεί ο Άρης ή ο Ολυμπιακός, στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι. Και καθένα από τα παραπάνω στοιχήματα συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης των σημείων και τα πιθανά κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία