Ειδικά στοιχήματα για αγαπημένες ελληνικές ομάδες στη Novibet

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας, οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους εκατοντάδες επιλογές, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Εκτός από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στη λίστα των επιλογών τους βρίσκονται και οι ελληνικές – όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και στην Superleague, αλλά και στο μπάσκετ και στην Basket League.

Εκτός από τα συνηθισμένα στοιχήματα, μάλιστα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να τοποθετήσουν και κάποια ειδικά, που αφορούν στις αγαπημένες ελληνικές ομάδες και συνδυάζουν προβλέψεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Η Novibet ανακοίνωσε τέσσερα τέτοια ειδικά στοιχήματα για τέσσερις αγαπημένες ελληνικές ομάδες: τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ.

 

Ειδικά στοιχήματα σε ελληνικό ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Καθένα από τα ειδικά στοιχήματα αυτά συνδυάζει προβλέψεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το τι θα επιλέξει κάθε παίχτης και αν θα προβλέψει σωστά. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, θα πρέπει να επαληθευθούν και τα δύο σκέλη ενός ειδικού στοιχήματος, προκειμένου να αποφέρει κέρδη.

Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, για παράδειγμα, το ειδικό στοίχημα της Novibet προβλέπει ότι οι ερυθρόλευκοι θα πετύχουν over 91,5 πόντους στον αγώνα της Basket League με τον Χολαργό και over 1,5 γκολ στον αγώνα της Super League με την ΑΕΚ. Το στοίχημα συνοδεύεται από απόδοση 6.20.

Αντίστοιχα, οι φίλοι της ΑΕΚ μπορούν να τοποθετήσουν το ειδικό στοίχημα που προβλέπει νίκη επί του Περιστερίου στον αγώνα της Basket League και over 1,5 γκολ στον αγώνα της Super League με τον Ολυμπιακό. Η σχετική απόδοση είναι στο 3.32.

Το αντίστοιχο στοίχημα στον Παναθηναϊκό, από την άλλη, προβλέπει ότι οι πράσινοι θα πετύχουν over 92,5 πόντους στον αγώνα της Basket League με τον Ήφαιστο και πως θα νικήσουν επί του Αστέρα Τρίπολης στην Super League. H απόδοση εδώ κυμαίνεται στο 7.40.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ, τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο σημείο που προβλέπει ότι ο δικέφαλος θα νικήσει το Ρέθυμνο στη Basket League και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League. Η απόδοση κυμαίνεται στο 1.55.

Όλα τα ειδικά στοιχήματα της Novibet θα παραμείνουν ενεργά έως την έναρξη κάθε αγώνα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να βιαστούν.

Στην Basket League και στα ειδικά αυτά στοιχήματα μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία