Χριστουγεννιάτικο πριμ κατάθεσης στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet γιορτάζει την εορταστική περίοδο με αρκετές διαφορετικές προσφορές, αλλά μία από αυτές δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διπλασιάσουν την αξία της επόμενης κατάθεσής τους, αρκεί να σπεύσουν να την πραγματοποιήσουν εγκαίρως. Όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν ένα πριμ επαναφόρτισης, το οποίο θα τους επιτρέψει να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

Η νέα προσφορά της Goalbet ισχύει έως την Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019, στις 23:59 το βράδυ και, έως τότε, κάθε παίχτης μπορεί να εξασφαλίσει ένα πριμ με την επόμενη κατάθεσή του.

 

Ο τρόπος εξασφάλισης του χριστουγεννιάτικου πριμ

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει απλά να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιοδήποτε ύψος και θα τους ανταμείψει με ένα πριμ 100%, έως ένα προκαθορισμένο ποσό.

Για να δικαιούνται το πριμ, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν δύο βασικές προϋποθέσεις. Πρώτον, θα πρέπει να τζιράρουν το σύνολο της κατάθεσής τους σε στοιχήματα, pre-game ή live, μονά ή παρολί. Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν θα πρέπει, όμως, να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω. Και δεύτερον, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών και να στείλουν μέσω μηνύματος τον κωδικό της προσφοράς: XMAS2019. Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους (με σειρά προτεραιότητας) και θα είναι διαθέσιμο για χρήση.

Όσοι δουν το πριμ να πιστώνεται στον λογαριασμό τους θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα επιπλέον χρήματα, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν δικά τους χρήματα. Επιπλέον, θα μπορέσουν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ, υπό την προϋπόθεση να ολοκληρώσουν τη νέα διαδικασία τζιραρίσματος. Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει το τζιράρισμα του πριμ επί τρεις φορές και πάλι σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Το πριμ κατάθεσης αυτό μπορούν να το διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet που το προσφέρει ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία