Χριστουγεννιάτικο bonus στη Betrally

H εταιρία στοιχήματος Betrally πρόσθεσε ένα ακόμη μπόνους στη λίστα με τις προσφορές της. Πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο bonus 100% (έως και 30 ευρώ) που δικαιούνται όσα μέλη της προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση, έως και τις 7 Ιανουαρίου του 2015.

 

Για να διεκδικήσει, λοιπόν, κάποιο μέλος της Betrally το χριστουγεννιάτικο μπόνους, θα πρέπει να προχωρήσει στην επόμενή του κατάθεση, συμπληρώνοντας τον κωδικό GIFTGOALS στο ειδικό πεδίο. Έπειτα, θα πρέπει να στοιχηματίσει το σύνολο της αξίας της κατάθεσης σε παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, με αποδόσεις 1.60 και άνω. Μόλις τα στοιχήματα αυτά διευθετηθούν, το bonus θα πιστωθεί στο λογαριασμό του.

Η Betrally θεωρείται από τις νεοΪδρυθείσες εταιρίες στοιχημάτων με έτος το 2012 και προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε αθλήματα,αγορές στοιχημάτων αλλά και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrally και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrally ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία