Νέο bonus επαναφόρτισης λογαριασμού στην 10Bet

Ο Οκτώβριος που διανύουμε αναμένεται να αποτελέσει τον αγαπημένο μήνα πολλών παιχτών του στοιχήματος, καθώς περιλαμβάνει ένα πλήθος επιλογών και ευκαιριών στοιχηματισμού. Κατά τη διάρκειά του, άλλωστε, θα ζήσουμε συγκινήσεις στους αγώνες του Champions League και των προκριματικών του Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουμε νέες εναλλακτικές στοιχηματισμού, στους αγώνες των NHL και NBA που μετρούν αντίστροφα για την έναρξη της νέας σεζόν.

 

Παράλληλα, τα μέλη της 10Bet θα μπορούν τον Οκτώβριο να στοιχηματίσουν στους αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων, ακόμη και με μηδενικό ρίσκο – αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται ένα μπόνους επαναφόρτισης σε όσα μέλη της 10Βet προχωρήσουν σε μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους, έως τις 31 Οκτωβρίου. Το εν λόγω bonus θα έχει αξία ίση με το 50% του ποσού κατάθεσης και θα μπορεί να αγγίζει έως και τα 30 ευρώ.

 

Η πρώτη προϋπόθεση για να εισπράξει κάποιος παίχτης το bonus είναι να προχωρήσει σε μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό του, χρησιμοποιώντας τον ειδικό κωδικό 30ATTACK. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρει την αξία του επί μία φορά, τοποθετώντας μονά στοιχήματα, απόδοσης, 1.60 και άνω, σε οποιοδήποτε άθλημα και οποιονδήποτε αγώνα. Από τη διαδικασία τζιραρίσματος, όμως, εξαιρούνται οι αγορές του over/under και του χάντικαπ.

 

Με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες θα αποκτήσουν το bonus, αξίας έως και 30 ευρώ, και θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Τα χρήματα του μπόνους, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, πριν ολοκληρωθεί και η δεύτερη διαδικασία τζιραρίσματος. Αυτή τη φορά, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν επί έξι φορές το σύνολο της αξίας του bonus και της κατάθεσης, και πάλι σε στοιχήματα με απόδοση 1.60 και άνω.

 

Η εταιρία στοιχημάτων 10Bet συνηθίζει να ανακοινώνει κάθε μήνα αυτήν την προσφορά καθώς την είχε ανακοινώσει και τον Σεπτέμβριο.

 

Η 10Bet ιδρύθηκε το 2003 και μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε 90 χώρες αλλά όσο αναφορά την Ελλάδα μας δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της,καθώς δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 10bet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία