Νέο πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, μέσω ενός πριμ επαναφόρτισης. Η προσφορά ισχύει μόνο για σήμερα και οι παίχτες που θέλουν να εξασφαλίσουν το πριμ θα πρέπει να σπεύσουν να ολοκληρώσουν τις απαραίτητες διαδικασίες, οι οποίες φυσικά ξεκινούν με μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους.

Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες θα αποκτήσουν και ένα πριμ, το οποίο θα μπορέσουν έπειτα να χρησιμοποιήσουν για να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν νέα κέρδη.

 

Η διαδικασία εξασφάλισης του πριμ

Το πρώτο βήμα που έχουν να κάνουν οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους. Μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό, αρκεί να το κάνουν σήμερα, πριν τις 23:59. Παράλληλα, έχουν ακριβώς την ίδια διορία, προκειμένου να τζιράρουν μία φορά το ποσό της κατάθεσης. Τέλος, θα πρέπει να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, ενημερώνοντάς τη για τη συμμετοχή τους στην προσφορά και αναφέροντας το ποσό και την ώρα της κατάθεσης.

Με αυτόν τον τρόπο, το πριμ που δικαιούνται θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους, έτοιμο για χρήση.

 

Οι τρόποι χρήσης του πριμ

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν τις προϋποθέσεις της θα έχει ύψος 20% επί του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους θα είναι αρχικά διαθέσιμα μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, όμως, καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ανάληψή του.

Να σημειώσουμε επίσης πως για σήμερα η Goalbet ανακοίνωσε τον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος Ζιλ Βιθέντε-Τοντέλα με 0% γκανιότα. Μην ξεχνάτε πως όλοι οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία