Πριμ επαναφόρτισης στην εταιρία στοιχήματος Interwetten φέρνει το Μουντιάλ!

Το Μουντιάλ της Ρωσίας αποτελεί σίγουρα τη σημαντικότερη αφορμή για να πραγματοποιήσει επαναφόρτιση του λογαριασμού του κάθε παίχτης, προκειμένου να έχει αρκετά χρήματα για στοιχήματα στους αγώνες της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του 2018. Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Interwetten, όμως, έχουν έναν ακόμη πολύ καλό λόγο για να μεταφέρουν χρήματα στον λογαριασμό τους, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η νέα προσφορά είναι ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο κάθε παίχτης μπορεί να εκμεταλλευτεί μία ή περισσότερες φορές, για να αυξήσει ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού του. Και, χάρη στα χρήματα που θα συμπληρώσει η Interwetten, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν και στοιχήματα με χρήματα που δεν προέρχονται από την τσέπη τους.

 

Πριμ σε δόσεις για στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της Interwetten ανακοινώθηκε με αφορμή το Μουντιάλ και ισχύει από τις 13 έως τις 15 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα, οι παίχτες θα μπορούν να καταθέτουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και να εισπράττουν ένα πριμ της τάξης του 25%. Το ποσό, μάλιστα, θα απελευθερωθεί σε πέντε προκαθορισμένα στάδια και κάθε παίχτης θα μπορέσει να εισπράξει έως και ένα ανώτατο ποσό, πραγματοποιώντας μία ή περισσότερες καταθέσεις στον λογαριασμό του.

Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιες σημαντικές προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλύψουν οι παίχτες, προκειμένου, όχι μόνο να εξασφαλίσουν το πριμ, αλλά και να το απελευθερώσουν. Για παράδειγμα, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί έναν συγκεκριμένο αριθμό φορών, σε στοιχήματα με κατώτατη απόδοση. Όλες οι λεπτομέρειες βρίσκονται στους όρους και τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς της Interwetten.

Όσοι, τέλος, εξασφαλίσουν και απελευθερώσουν πλήρως το πριμ επαναφόρτισης που μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Interwetten θα είναι σε θέση, όχι μόνο να τοποθετήσουν στοιχήματα στο Μουντιάλ, χωρίς να ρισκάρουν δικά τους χρήματα, αλλά και να προχωρήσουν σε ανάληψή του.

Να σας θυμίσουμε πως εκτός του ότι η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε και μια προσφορά που αφορά πριμ καλωσορίσματος των νέων μελών της ενόψει Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία