Ενισχύει την αξία των σημερινών καταθέσεων η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, οι καταθέσεις χρημάτων που θα πραγματοποιήσουν στους λογαριασμούς τους τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συνοδεύονται από ενισχυμένη αξία, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η νέα προσφορά υπόσχεται να μοιράσει σε όσους καλύψουν μια σειρά από απαραίτητες προϋποθέσεις ένα πριμ κατάθεσης, το οποίο θα αγγίζει το 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Η βασικότερη προϋπόθεση της προσφοράς, βέβαια, είναι να πραγματοποιήσουν οι παίχτες μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό. Επειδή, όμως, η προσφορά ισχύει μόνο σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν καλά να βιαστούν, προκειμένου να καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις για την εξασφάλιση του πριμ κατάθεσης

Οι παίχτες που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια κατάθεση ενισχυμένης αξίας θα πρέπει να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό που διατηρούν στη στοιχηματική εταιρία Goalbet, έως απόψε, στις 23:59. Έπειτα, θα πρέπει να καλύψουν δύο ακόμη προϋποθέσεις: πρώτον, να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας την ώρα και το ποσό της κατάθεσης, και δεύτερον, να τζιράρουν την αξία της κατάθεσής τους επί μία φορά. Και σε αυτή την περίπτωση, η διορία τους λήγει στις 23:59.

Καλύπτοντας όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει το πριμ που μοιράζει σήμερα η Goalbet και θα έχουν ενισχύσει την αξία της κατάθεσής τους.

 

Το πριμ και οι δυνατότητες χρήσης του

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν με επιτυχία στη σημερινή προσφορά θα είναι ίσο με το 20% του ποσού της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επίσης, από τη στιγμή που θα απελευθερωθεί, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Ωστόσο, για να απελευθερωθεί για ανάληψη, θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να θυμίσουμε πως για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα Χιλή-Περού για την προσφορά της 0% γκανιότας. Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία