Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην ιταλική Serie B

Αν και είναι Δευτέρα και το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο, οι παίχτες του στοιχήματος θα βρουν ευκαιρίες στοιχηματισμού, έστω και σε διοργανώσεις δευτερεύουσας σημασίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας σημερινός αγώνας της ιταλικής Serie B, ο οποίος συγκεντρώνει τα βλέμματα, αλλά συνοδεύεται και από μια συμφέρουσα προσφορά, στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet.

Ο αγώνας αυτός διεξάγεται απόψε στις 21:30, ανάμεσα σε Νοβάρα και Μπρέσια, και προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα σημεία, μοιράζοντας περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερα ρίσκο.

 

Νοβάρα-Μπρέσια με 0% γκανιότα στην Goalbet

Αναλυτικότερα, η Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα της Serie B ανάμεσα σε Νοβάρα και Μπρέσια. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτά εγκαίρως θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες έχουν ως εξής: 2.26 για νίκη της Νοβάρα, 3.38 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Μπρέσια.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες (αν όχι όλες) εταιρείες στοιχήματος του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες δικές τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν στοιχήματα κάθε αξίας, αρκεί να τοποθετηθούν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 21:30) και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα Νοβάρα και Μπρέσια.

Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα μπορούν να μεταφέρουν άμεσα από τον λογαριασμό τους, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

H Goalbet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας, καθημερινά ανακοινώνει την 0% γκανιότα στα μέλη της καθώς πρόκειται για μία από τις πιο συμφέρουσες προσφορές στην αγορά. Μπορεί σήμερα το αγωνιστικό πρόγραμμα να μην είναι και πολύ πλούσιο ωστόσο η Goalbet εμμένει στην προσφορά ανακαλύπτοντας αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα και χώρες. Μεγάλο παράδειγμα, εκτός από το σημερινό, είναι και ο αγώνας Χιμπέρνιαν-Χαρτς του σκωτσέζικου πρωταθλήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία