Ρόμα-Φιορεντίνα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν απόψε στον ημιτελικό του Coppa Italia, ανάμεσα σε Ρόμα και Φιορεντίνα, με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Αναλυτικότερα, τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις στην Championsbet, οι οποίες μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, η Championsbet για τον αποψινό ημιτελικό έχουν ως εξής: 2.08 για νίκη της Ρόμα, 3.55 για ισοπαλία και 4.11 για νίκη της Φιορεντίνα.

Όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα αποτελούν μέρος των προσφορών της Championsbet. Έπειτα από το Copa del Rey και τον αγώνα ανάμεσα σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα σειρά έχει το Coppa Italia.

H Championsbet είναι από τις εταιρίες στοιχήματων που προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα,online  καζίνο,κίνο,εικονικά αθλήματα και πολλά άλλα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία