Κροατία-Γαλλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μπορεί το EURO 2016 να έχει ήδη περάσει στην Ιστορία, αλλά αυτές τις ημέρες η διοργάνωση επανέρχεται με τις ομάδες κάτω των 19 ετών να αναμετρώνται για την κορυφή της διοργάνωσης στη δική τους κατηγορία. Και σήμερα, η Κροατία αντιμετωπίζει τη Γαλλία, σε έναν αγώνα που έχει περίοπτη θέση στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήμάτων Championsbet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, έχει ετοιμάσει μια προσφορά για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χωρίς να αυξάνει παράλληλα το ρίσκο. Αναλυτικότερα, η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί η Championsbet από κάθε στοίχημα (μια προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων) και αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στο Κροατία-Γαλλία και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Για να είναι, όμως, σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, τα εν λόγω στοιχήματα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και, στην περίπτωση που κερδίσουν, τα χρήματα που θα αποφέρουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του EURO U19 έχουν ως εξής: 4.47 για νίκη της Κροατίας, 3.45 για ισοπαλία και 1.91 για νίκη της Γαλλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, έχουν διατηρήσει κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία