Αυξάνει τα πιθανά κέρδη του Αλαβές-Λεβάντε η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet στρέφεται σήμερα προς την ιβηρική χερσόνησο και στην ισπανική Primera Division, προκειμένου να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη σε έναν επιλεγμένο αγώνα. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Αλαβές και Λεβάντε, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2.

Χάρη στην προσφορά, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Οι ενδιαφερόμενοι παίχτες, μάλιστα, δεν είναι υποχρεωμένοι να ρισκάρουν περισσότερο ούτε να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα, προκειμένου να διεκδικήσουν αυτά τα αυξημένα κέρδη.

 

0% γκανιότα στις αποδόσεις του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet ουσιαστικά αυξάνει τις αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Αλαβές και Λεβάντε. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται πλέον αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα τις προτιμήσουν, ενώ παράλληλα δεν αυξάνουν το ρίσκο.

Όσοι θέλουν, βέβαια, να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Αλαβές-Λεβάντε, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αρκεί να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να διευθετηθούν ως κερδισμένα, προκειμένου να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αυξημένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα: 2.16 για νίκη της Αλαβές, 3.55 για ισοπαλία και 3.86 για νίκη της Λεβάντε. Σε σύγκριση με άλλες αποδόσεις της αγοράς στα ίδια σημεία, αυτές της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που επέλεξαν τον αγώνα Αλαβές-Λεβάντε της Primera Division για την προσφορά της 0% γκανιότας, τον ίδιο επέλεξε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία