Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* στη Νovibet

Οι σημαντικότερες διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν σιγά-σιγά στο αγωνιστικό πρόγραμμα και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν σήμερα την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε ισπανικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Αν και θα πρέπει να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή ακόμη, προκειμένου να στοιχηματίσουν στην Primera Division, σήμερα μπορούν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Copa del Rey. Άλλωστε, κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας συμμετέχουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα, σε αγώνες που μπορούν να αποφέρουν αρκετά κέρδη.

 

Ένας τέτοιος αγώνας είναι και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ. Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στον αγώνα μέσω της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά** και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, μπορούν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα με 0% γκανιότα* και να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Η Novibet, λοιπόν, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Βιγιαρεάλ, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Στο πλαίσιο της προσφοράς**, συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey: 2.10 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.65 για ισοπαλία και 3.90 για νίκη της Βιγιαρεάλ.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι αποτέλεσμα της προσφοράς** και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει τις δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Με άλλα λόγια, τα μέλη της Novibet μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με τη Βιγιαρεάλ. Για να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 20:00), στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία