Εσθονία-Ελλάδα και Ολλανδία-Γαλλία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι αγώνες που διεξάγονται ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ευρώπης, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018, συνεχίζονται και, όσο κι αν έχουν προσφέρει συγκινήσεις έως τώρα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου, υπόσχονται ακόμη περισσότερες. Βέβαια, υπόσχονται και κέρδη σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς και κατορθώσουν να προβλέψουν σωστά. Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν και προσφορές σαν τη σημερινή της εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

 

Η εν λόγω προσφορά δεν είναι άλλη, φυσικά, από αυτή της 0% γκανιότας. Ο Stoiximan επέλεξε δύο αγώνες από το σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης, προκειμένου να μηδενίσει την προμήθεια που διατηρεί και να αυξήσεις τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι δύο αυτοί αγώνες είναι οι εξής: το Εσθονία-Ελλάδα και το Ολλανδία-Γαλλία, τα οποία ξεκινούν απόψε στις 21:45.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες, επιλέγοντας την αγορά του 1Χ2, θα δουν αυξημένες αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος για να μειωθούν. Και οι αυξημένες αποδόσεις υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον πρώτο αγώνα έχουν ως εξής: 5.90 για νίκη της Εσθονίας, 3.40 για ισοπαλία και 1.86 για νίκη της Ελλάδας. Αντίστοιχα, στον δεύτερο, οι αντίστοιχες αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.65 για νίκη της Ολλανδίας, 3.35 για ισοπαλία και 2.32 για νίκη της Γαλλίας. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί αρκετά, ώστε να κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Οι προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς του Stoiximan είναι εξαιρετικά απλές. Οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας από τον Δεκέμβριο του 2012 όποτε και έλαβε τη νόμιμη άδεια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία