Στοιχηματική εταιρία Novibet: Ενίσχυση επιλεγμένων αποδόσεων στο Eurocup

Το Eurocup στο μπάσκετ ξεκινά και η Novibet, που ανήκει μάλιστα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, το υποδέχεται με μια προσφορά που επιτρέπει σήμερα στα μέλη της να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία με ενισχυμένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων προσφέρει έναν επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του νικητή, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

Ο αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα σήμερα στη Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Παρτιζάν και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Στον συγκεκριμένο αγώνα έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή και τα κερδισμένα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αποδόσεων της προσφοράς.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο μπάσκετ

Αυτό που έκανε ουσιαστικά η Novibet ήταν να εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια από τα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα μπάσκετ. Η προμήθεια αυτή, γνωστή ως γκανιότα, ευθύνεται για τη μείωση κάθε απόδοσης – χωρίς αυτή, όμως, τα επιλεγμένα σημεία του αγώνα συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις, σε σύγκριση πάντα με αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Εφόσον τοποθετήσουν τα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο Παρτιζάν-Ζενίτ

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή του επιλεγμένου αγώνα μπάσκετ: 2.10 για νίκη της Παρτιζάν και 1.90 για νίκη της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Χάρη σε αυτές τις προσφορές, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της αποκτούν ενισχυμένη αξία, αφού διεκδικούν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία