Έξι αγώνες με κορυφαίες αποδόσεις στη Mybet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου θα πρέπει να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους, αν επιθυμούν να προλάβουν όλους τους αγώνες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Πολλοί από αυτούς παρουσιάζουν μοναδικές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ πολλοί έχουν συμπεριληφθεί και στο πρόγραμμα προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ειδικά στη νόμιμη εταιρία στοιχήματος Mybet, έξι από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου είναι διαθέσιμοι με αυξημένες αποδόσεις. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» της ιστοσελίδας και είναι αποτέλεσμα της διατήρησης μειωμένης γκανιότας, από πλευράς bookmaker.

 

Στους έξι αγώνες που επέλεξε η Mybet, λοιπόν, η γκανιότα είναι μειωμένη, γεγονός που σημαίνει ότι κάποιες αποδόσεις έχουν αυξηθεί. Πρόκειται για τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία στην αγορά του 1Χ2, τις οποίες οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Το μόνο που χρειάζεται, άλλωστε, είναι μια σωστή πρόβλεψη, καθώς η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται από επιπλέον προϋποθέσεις.

 

Οι αγώνες, λοιπόν, που προσφέρει με κορυφαίες αποδόσεις η Mybet είναι οι εξής:

 

  • Βιγιαρεάλ – Μάλαγα (στις 13 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 103%).
  • Γιουβέντους – Νάπολι (στις 13 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 103,27%).
  • Άρσεναλ – Λέστερ (στις 14 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 104%).
  • Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ (στις 14 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 104%).
  • Φιορεντίνα – Ίντερ (στις 14 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 103,18%).
  • Μπαρτσελόνα – Θέλτα (στις 14 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις που κυμαίνονται στο 103%).

 

Τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν από τα στοιχήματα στις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2 στους παραπάνω αγώνες, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία