0% γκανιότα* στο NBA από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Παρά το γεγονός ότι και σήμερα δεν απουσιάζουν οι κορυφαίοι αγώνες ποδοσφαίρου από το αγωνιστικό πρόγραμμα, η νόμιμη εταιρεία στοιχημάτων Novibet αποφάσισε να στραφεί στον μαγικό κόσμο του NBA για τη σημερινή της προσφορά**. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για έναν από τους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο του NBA.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Μέμφις Γκρίζλις. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά στην αγορά του νικητή του αγώνα και λήγει με το τζάμπολ της αναμέτρησης, στις 3 τα ξημερώματα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο Μπακς-Γκρίζλις

Η προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet έχει ως αποτέλεσμα οι παίχτες που θα τοποθετήσουν προβλέψεις στην αγορά του νικητή να δουν αυξημένες αποδόσεις. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που κερδίζουν οι εταιρίες στοιχημάτων  οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής δύο αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα του NBA: 1.62 για νίκη των Μιλγουόκι Μπακς και 2.57 για νίκη των Μέμφις Γκρίζλις. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να κινηθούν σε επίπεδα ανώτερα του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι, σε αντίθεση με τη Novibet, οι υπόλοιπες ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην προσφορά** της στοιχηματική ιστοσελίδας Novibet μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει (στις 3 τα ξημερώματα). Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Η Novibet επιλέγει για άλλη μια φορά αγώνα μπάσκετ για να ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* στα μέλη της. Ύστερα από το ελληνικό ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό σειρά παίρνουν οι Μιλγουόκι Μπακς με τους Μέμφις Γκρίζλις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία