Τορόντο Ράπτορς – Χιούστον Ρόκετς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων  Stoiximan δίνει στα μέλη του που παρακολουθούν τις εξελίξεις στο μπάσκετ στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα σε έναν ακόμη αγώνα του NBA. Πρόκειται για αυτόν ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Χιούστον Ρόκετς, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 2:30 τα ξημερώματα.

 

Οι υπεύθυνοι του Stoiximan, λοιπόν, διατηρούν 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος να είναι ελαφρώς αυξημένες. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια των bookmakers από κάθε στοίχημα, με αποτέλεσμα η απουσία της να φέρνει αυξημένες αποδόσεις. Με λίγα λόγια, λοιπόν, όσοι επιλέξουν τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Τορόντο Ράπτορς και Χιούστον Ρόκετς και στοιχηματίσουν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος θα δουν αυξημένες αποδόσεις, οι οποίες θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα: 1.82 για νίκη των Τορόντο Ράπτορς και 2.20 για νίκη των Χιούστον Ρόκετς. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται ελαφρώς υψηλότερα, σε σχέση με τις αποδόσεις των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Επιπλέον, η αύξηση των αποδόσεων δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς. Οι παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν δεν είναι αναγκασμένοι να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ή να τζιράρουν τα κέρδη τους (αφού τα εξασφαλίσουν), προκειμένου να είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους. Η προσφορά της μηδενικής γκανιότας διαφέρει από οποιαδήποτε άλλη στον τομέα των όρων και των προϋποθέσεων, καθώς το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Όλες οι υπόλοιπες προϋποθέσεις που έχουμε συνηθίσει σε άλλες προσφορές απουσιάζουν.
 

Αυτό σημαίνει πως όσοι εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά του Stoiximan και επιχειρήσουν να προβλέψουν το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Ράπτορς και Ρόκετς θα προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους, όχι μόνο αυξάνοντας τα πιθανά τους κέρδη, αλλά αποφεύγοντας παράλληλα σύνθετους όρους και προϋποθέσεις.

Ο Stoiximan 'παίζει' μπάσκετ και προσφέρει συνεχώς αγώνες του NBA οι Χιούστον Ρόκετς την προηγούμενη αγωνιστική αναμετρήθηκαν με τους Ιντιάνα Πέισερς. Και αυτός ο αγώνας ανακοινώθηκε με 0% γκανιότα από τη νόμιμη ιστοσελίδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία