Αυξημένες αποδόσεις στο Champions League ανακοίνωσε η Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, καλύπτει σήμερα το σύνολο των προκριματικών του Champions League και προσφέρει άφθονες στοιχηματικές επιλογές σε όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη από τις αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Ένας από τους σημερινούς αγώνες του Champions League, όμως, ξεχωρίζει, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύεται από κάποιες αυξημένες αποδόσεις.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Κλαμπ Μπριζ και Λίντσερ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά, οι τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Κλαμπ Μπριζ – Λίντσερ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Κάθε παίχτης που διατηρεί λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet μπορεί να διεκδικήσει αυξημένα κέρδη, μέσω της προσφοράς, αρκεί να καλύψει μια σειρά από απλές προϋποθέσεις. Αρχικά, θα πρέπει να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα: μονά ή παρολί, οποιασδήποτε αξίας, τα οποία θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν στον pre-game. Έπειτα, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσει τα αυξημένα κέρδη που μοιράζει η προσφορά.

Με αυτή την απλή διαδικασία, όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα άμεσα για ανάληψη, χωρίς προϋποθέσεις τζιραρίσματος.

 

Οι αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα. Με τα νέα δεδομένα, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της Goalbet στα επιλεγμένα σημεία έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.67 για νίκη της Κλαμπ Μπριζ, 3.77 για ισοπαλία και 5.02 για νίκη της Λίντσερ.

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τον μέσο όρο της αγοράς και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Τέλος να σημειώσουμε πως αυτές τις ημέρες τρέχει και η προσφορά της Goalbet όπου αποζημιώνει όποιο μέλος της στοιχηματίσει παρολί στους προκριματικούς αγώνες του Champions League και του Europa League και χάσει εξαιτίας μίας μόνο χαμένης πρόβλεψης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία