Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Προσφορά μειωμένου ρίσκου στο Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό προγραμμα είναι αυτός που διεξάγεται για λογαριασμό της Bundesliga ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Λεβερκούζεν. Πρόκειται για έναν αγώνα που είναι διαθέσιμος στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και που συνοδεύεται από εκατοντάδες διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού. Παράλληλα, όμως, ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει στην στοιχηματική ιστοσελίδα, καθώς συνοδεύεται και από μία προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και συμπεριλάβουν το Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν, στην περίπτωση που χάσουν και σκοράρουν δύο επιλεγμένοι παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Μειώνεται το ρίσκο των παρολί στο Νυρεμβέργη-Λεβερκούζεν

Την προσφορά της Goalbet, μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν οποιοδήποτε παρολί, αρκεί να συμπεριλαμβάνει μια πρόβλεψη για τον αγώνα ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Λεβερκούζεν. Η πρόβλεψη αυτή θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα και να αφορά στην αγορά του 1Χ2, σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet και να τους στείλουν το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, στην περίπτωση που η προσφορά ενεργοποιηθεί.

Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνο στην περίπτωση που επαληθευθεί το σενάριο που έχει ανακοινώσει η Goalbet. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να σκοράρει ένα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα είτε ο Μίκαελ Ισάκ είτε ο Κέβιν Βόλαντ. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς και έχουν χάσει τα χρήματά τους θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

Η αποζημίωση της Goalbet, θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το πλήρες χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Για σήμερα η Goalbet που ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει δύο αγώνες ποδοσφαίρου με την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία