Γερμανία-Γαλλία: Επιστροφή χαμένων χρημάτων από την Intertops

Η  στοιχηματική εταιρία Intertops εξακολουθεί να ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες του EURO, προσφορές που υπόσχονται μείωση του ρίσκου για κάθε παίχτη που προχωρά σε προβλέψεις στις αναμετρήσεις της διοργάνωσης. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η νέα της προσφορά αφορά στον αποψινό ημιτελικό ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αποψινό ημιτελικό μέσω της Intertops θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και το μόνο που χρειάζεται ουσιαστικά, προκειμένου να προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων η Intertops, είναι να επαληθευθεί το σενάριο που έχει ανακοινώσει για τον αγώνα.

 

Το σενάριο αυτό θέλει τη Γερμανία να πετυχαίνει τουλάχιστον μία φορά τα δοκάρια της αντίπαλης εστίας – κάθετα ή οριζόντιο. Εφόσον επαληθευθεί, η Intertops θα προχωρήσει στην επιστροφή – ειδάλλως, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Επιπλέον, όσοι παίχτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να πρόκειται για μονά στοιχήματα, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ.

 

Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναγράφοντας τον ειδικό κωδικό EUROSB. Με τον τρόπο αυτό, τα χρήματα που έχασαν θα επιστρέψουν στον λογαριασμό τους, μία από τις επόμενες εργάσιμες ημέρες.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν απόψε στο Γερμανία-Γαλλία με μειωμένο ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσουν, άλλωστε, ενδεχομένως να εξασφαλίσουν επιστροφή των χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

Και χτες η Intertops ανακοίνωσε παρόμοια προσφορά για τον αγώνα Πορτογαλίας-Ουαλίας.

H Intertops είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια καθώς διαθέτει ιστοσελίδα καζίνο και πόκερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία