Διπλή προσφορά της Sportingbet στο Λίβερπουλ-Σεβίλλη

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet στρέφει απόψε το βλέμμα της στον μεγάλο τελικό του Europa League. Η φετινή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί απόψε, με τον τελικό που φέρνει αντιμέτωπες τη Λίβερπουλ με τη Σεβίλλη. Και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν θα προσπαθήσουν (όπως και οι δύο ομάδες) να κλείσουν με νίκη τη διοργάνωση, στοιχηματίζοντας σε ένα πλήθος αγορών.

 

Παράλληλα, τα μέλη της Sportingbet έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν και μια διπλή προσφορά, η οποία ανακοινώθηκε σήμερα για τον τελικό. Πρόκειται για ένα μπόνους 5% και για μια επιστροφή χρημάτων που θα διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν απόψε στον τελικό του Europa League.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet θα προσθέσει αρχικά ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τα μέλη της σε οποιαδήποτε από τις αγορές του Λίβερπουλ-Σεβίλλη. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, συμμετέχουν και τα παρολί στοιχήματα, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις για αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, η Sportingbet θα επιστρέψει έως και 100 ευρώ σε κάθε μέλος της που θα στοιχηματίσει σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα και χάσει. Οι στοιχηματικές αγορές που συμμετέχουν κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα και είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Προκειμένου, τέλος, να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, η Sportingbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Φιρμίνιο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσφορά θα ακυρωθεί.

 

Όσοι συμμετάσχουν στις προσφορές και εξασφαλίσουν χρήματα (bonus ή επιστροφή) θα τα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και το μυστικό της επιτυχίας της είναι ότι έχει καταφέρει να προσαρμόσει τις αγορές των στοιχημάτων της στα ενδιαφέροντα των παιχντών από κάθε χώρα στην οποία λειτουργεί.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία