Μειωμένο ρίσκο στο Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League συνεχίζονται και σήμερα και τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχουν άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους. Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, θα τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία δικαιολογούν το αυξημένο ρίσκο των πολλαπλών στοιχημάτων.

Σε μια περίπτωση, όμως, τα μέλη της Goalbet θα μπορέσουν να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα με μειωμένο ρίσκο, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η συγκεκριμένη υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο, μέσω μιας αποζημίωσης, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Για να τεθεί σε πλήρη ισχύ η προσφορά και να αποζημιωθούν όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και έχουν χάσει, η Goalbet απαιτεί να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ ή ο Μο Σαλάχ ή ο Σεμπαστιάν Αλέ. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, όσοι έχουν τοποθετήσει τα κατάλληλα παρολί και έχουν χάσει, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά θα είναι όσα περιλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ και έχουν τοποθετηθεί στο pre-game. Τα παρολί μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση, αλλά θα πρέπει να αφορούν σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με την αξία του χαμένου τους στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι αρχικά διαθέσιμη για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, όμως, καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορούν και να προχωρήσουν σε ανάληψή της.

Στον αγώνα της Λίβερπουλ με την Γουέστ Χαμ μπορούν να στοιχηματίσουν και όλοι οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος με μειωμένο ρίσκο καθώς η Goalbet που ανακοίνωσε την προσφορά ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρα ςμας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία