Επιστροφή στους τελικούς του NBA από τη Novibet

Mε αφορμή το γεγονός ότι και οι δύο προηγούμενοι αγώνες της σειράς των τελικών του NBA, ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, κρίθηκαν στην παράταση, η εταιρία στοιχήματος Novibet επαναφέρει την προσφορά** επιστροφής χρημάτων για τους αγώνες μπάσκετ που καταλήγουν σε παράταση και υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων για τον επόμενο αγώνα, ο οποίος διεξάγεται τα ξημερώματα της Παρασκευής.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν ορισμένα μέλη της, στην περίπτωση που ο αγώνας ανάμεσα Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κριθεί στην παράταση. Προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετέχουν στην προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα μονό στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή. Αν οι δύο ομάδες δε λύσουν τις διαφορές τους κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα και χρειαστεί παράταση, οι παίχτες που θα έχουν προβλέψει λάθος θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Η προσφορά**, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Γιατί, αν ο αγώνας χρειαστεί και δεύτερη παράταση, οι παίχτες που πρόβλεψαν λάθος δε θα πάρουν μόνο τα χρήματα που έχασαν πίσω, αλλά και τα κέρδη που διεκδικούσαν! Το μέγιστο ποσό που θα λάβουν, μάλιστα, μπορεί να αγγίξει έως και τα 250 ευρώ!

 

Με λίγα λόγια, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν απόψε στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών του NBA, ανάμεσα σε Κλίβελαντ Καβαλίερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, εφόσον επιλέξουν την αγορά του νικητή αγώνα. Εφόσον ο αγώνας κριθεί στην παράταση, άλλωστε, θα λάβουν πίσω τα χρήματα που θα τους κοστίσει μια λανθασμένη πρόβλεψη. Κι αν ο αγώνας χρειαστεί και δεύτερη παράταση, θα λάβουν επιπλέον και τα κέρδη που διεκδικούσαν, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα!

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία