Χόφενχαϊμ-Πάντερμπορν με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μεταξύ άλλων, το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και κάποιους κορυφαίους αγώνες της Bundesliga και τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, τοποθετώντας τα στοιχήματα της επιλογής τους στις αναμετρήσεις των γερμανικών ομάδων. Ένας από τους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, καταφέρνει να ξεχωρίσει, χάρη σε μια προσφορά, η οποία υπόσχεται στους παίχτες περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ενεργοποιήθηκε σήμερα για τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Πάντερμπορν. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Η συμμετοχή στην προσφορά της 0% γκανιότας είναι μια απλή υπόθεση, αφού δεν υπάρχουν πολλοί περιορισμοί ή ανταλλάγματα που θα πρέπει να παραχωρήσουν οι παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Χόφενχαϊμ-Πάντερμπορν. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game του αγώνα, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Παράλληλα, σημαντική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν οι παίχτες σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μόνον όσοι στοιχηματίσουν σωστά θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet για τον επιλεγμένο σημερινό αγώνα της Bundesliga έχουν αυξηθεί. Πρόκειται για τις αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα, οι οποίες πλέον κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 1.50 για νίκη της Χόφενχαϊμ, 4.81 για ισοπαλία και 8.02 για νίκη της Πάντερμπορν. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Goalbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία