Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet καλύπτει σήμερα στο σύνολό τους τους αγώνες του Europa League, αλλά όπως είναι φυσικό, δύο από τους σημερινούς αγώνες ξεχωρίζουν. Πρόκειται για αυτούς που παρουσιάζουν ελληνικό ενδιαφέρον και αφορούν στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ. Ο πρώτος υποδέχεται την Οσμάνλισπορ στις 20:00 και ο δεύτερος την Σάλκε στις 22:05 και οι δύο αγώνες κατέχουν σημαντική θέση στην Championsbet, αφού μεταξύ άλλων προσφέρονται και με 0% γκανιότα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες, χάρη στην απόφασή της να εξαλείψει τη γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι οι εν λόγω αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, προκειμένου να εξασφαλίσει την καθιερωμένη του προμήθεια ο bookmaker, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του πρώτου αγώνα: 1.75 για νίκη του Ολυμπιακού, 3.72 για ισοπαλία και 5.67 για νίκη της Οσμάνλισπορ. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία έχουν ως εξής: 3.80 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.37 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Σάλκε.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις είναι αυξημένες, χάρη στην προσφορά της Championsbet, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, η απουσία της γκανιότας τις έχει φέρει σε επίπεδα άνω του μέσου όρου της αγοράς.

 

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Championsbet, τέλος, θα πρέπει να επιλέξουν τους αγώνες και την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη και πως δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

Πριν λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Ξάνθη για στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και η Championsbet ήταν και πάλι εκεί για να ανακοινώσει την προσφορά του της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία