Ρέαλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού έχει ταξιδέψει στη Μαδρίτη, όπου αντιμετωπίζει απόψε στις 21:45 τη Ρεάλ, στην πορεία του για την πρόκριση στην επόμενη φάση της EuroLeague. Πρόκειται για έναν αγώνα που θα συγκεντρώσει και πολλά βλέμματα παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι θα έχουν στη διάθεσή τους κάποιες προσφορές που θα αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

 

Ανάμεσα σε τέτοιου είδους προσφορές, η πλέον δημοφιλής είναι αυτή της μηδενικής γκανιότας. Πρόκειται για μια προσφορά με απλούς κανόνες που βοηθά τους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Αυτό οφείλεται στην αύξηση των αποδόσεων, η οποία είναι αποτέλεσμα της διατήρησης μηδενικής προμήθειας (γκανιότας) από τον bookmaker σε επιλεγμένα σημεία. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η προμήθεια είναι μηδενική, οι αποδόσεις αυξάνονται.

 

Ακόμη πιο απλοί είναι οι κανόνες της συγκεκριμένης προσφοράς. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα σημεία της επιλεγμένης αγοράς, πριν την έναρξη του αγώνα. Αν η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι αποδόσεις. Πέρα από αυτό, δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει σε άλλες προσφορές που ενδεχομένως ζητούν ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

 

Στην προκειμένη περίπτωση η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη του στην αγορά του νικητή στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ολυμπιακό. Με λίγα λόγια, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να προβλέψουν τον νικητή του αγώνα, πριν το εναρκτήριο τζάμπολ. Και σε αυτή την περίπτωση, θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.36 για νίκη της Ρεάλ και 3.72 για νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα,η μηδενική γκανιότα είναι η αγαπημένη του προσφορά και την παρέχει καθημερινά στα μέλη του στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία