Εϊμπάρ-Χετάφε με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Ο αγώνας που ξεχωρίζει περισσότερο στο σημερινό πρόγραμμα της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division και δεν υπόσχεται μόνο άφθονες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, αλλά και τρεις ευκαιρίες για να διεκδικήσουν οι παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Οι τρεις αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Εϊμπάρ και Χετάφε.

Χάρη στην προσφορά, οι τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν δύο απλές προϋποθέσεις: τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Πώς αυξήθηκαν οι αποδόσεις του Εϊμπάρ-Χετάφε;

Κάθε σημείο στοιχηματισμού συνοδεύεται από μια απόδοση, η οποία υπολογίζεται σύμφωνα με τις πιθανότητες επαλήθευσης του σημείου, αλλά και σύμφωνα με τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker. Στην περίπτωση των τριών επιλεγμένων αποδόσεων της Goalbet, όμως, η γκανιότα απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι τιμές στο 1Χ2 του Εϊμπάρ-Χετάφε να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις τρεις επιλεγμένες αποδόσεις, απλά τοποθετώντας τα στοιχήματά τους σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν τα αντίστοιχα αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division έχουν αυξηθεί και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 2.12 για νίκη της Εϊμπάρ, 3.30 για ισοπαλία και 4.40 για νίκη της Χετάφε. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται στους νικητές αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, που προσφέρει τον αγώνα Εϊμπάρ-Χετάφε με 0% γκανιότα τον ίδιο επέλεξε και η Novibet για σήμερα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία