Κέρδη χωρίς ρίσκο στη Bundesliga 2 υπόσχεται η στοιχηματική εταιρεία Mybet

Είναι γνωστό πως η στοιχηματική εταιρεία Mybet έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τους γερμανικούς αγώνες ποδοσφαίρου (και λόγω της… καταγωγής της) και η σημερινή προσφορά της έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την προτίμησή της στα κορυφαία πρωταθλήματα της Γερμανίας. H εν λόγω προσφορά καλεί τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στους σημερινούς αγώνες της Bundesliga 2 (ουσιαστικά στον αγώνα ανάμεσα σε Μπίλεφελντ και Μπόχουμ) και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, ισχύει μόνο σήμερα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μία ακόμη ευκαιρία στοιχηματισμού.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο στη Bundesliga 2

Ουσιαστικά, αυτό που υπόσχεται να κάνει με τη σημερινή της προσφορά η Mybet είναι να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Μπίλεφελντ και Μπόχουμ με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ίσης αξίας με τα χρήματα που θα ρισκάρουν. Η αξία του στοιχήματος είναι συγκεκριμένη και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μια νέα πρόβλεψη τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτεται από την εταιρεία στοιχηματισμού Mybet, και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν, έως απόψε στις 23:30. Το ίδιο χρονικό περιθώριο έχουν και για να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, μονά ή παρολί, pre-game ή live, στον σημερινό αγώνα της Bundesliga 2.

Tα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία σε ποια στοιχηματική αγορά θα τοποθετηθούν ή αν θα κερδίσουν και θα χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο ίσης αξίας.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας αλλά δεν είναι και η μόνη που έχει ανακοινώσει προσφορά για τον αγώνα ανάμεσα σε Μπίλεφελντ και Μπόχουμ. 0% γκανιότα ανακοίνωσε και η Novibet για τον γερμανικό αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία