Στρόμγκοντσετ-Μόλντε με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Όσο τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης ολοκληρώνονται, οι επιλογές των παιχτών του στοιχήματος μειώνονται. Ωστόσο, πάντα υπάρχουν ευκαιρίες στοιχηματισμού και, μάλιστα, καλές, χάρη σε άκρως ενδιαφέροντες αγώνες που διεξάγονται στις διοργανώσεις της Βόρειας Ευρώπης, όπως ο σημερινός της νορβηγικής Eliteserien ανάμεσα σε Στρόμγκοντσετ και Μόλντε. Ο εν λόγω αγώνας δε παρουσιάζει μόνο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αλλά και στοιχηματικό, χάρη στο σχετικά μοιρασμένο σετ αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Και οι αποδόσεις αυτές ενισχύονται ακόμη περισσότερο, χάρη στην σημερινή προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** δεν είναι άλλη από αυτή της 0% γκανιότας*. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις που θα δουν όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Στρόμγκοντσετ-Μόλντε είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Περισσότερα κέρδη στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν εγκαίρως στο Στρόμγκοντσετ-Μόλντε και εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet στο 1Χ2 θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Η στοιχηματική εταιρεία διατηρεί 0% γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Αναλυτικότερα, εφόσον η καθιερωμένη προμήθεια (γκανιότα*) βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί και έχουν ως εξής: 2.28 για νίκη της Στρόμγκοντσετ, 3.75 για ισοπαλία και 3.39 για νίκη της Μόλντε. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Στρόμγκοντσετ και Μόλντε. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00, καθώς η προσφορά** δεν ισχύει στο live στοίχημα. Όπως είναι φυσικό, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία