Νέο πριμ κατάθεσης για την Bundesliga προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten γιορτάζει την επιστροφή της Bundesliga με μια σειρά από καθημερινές προσφορές και επεφύλαξε την πιο γενναιόδωρη για σήμερα, Παρασκευή! Οι αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος ξεκινούν αύριο και, έως τότε, οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση και να εξασφαλίσουν ένα πριμ επαναφόρτισης.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Interwetten ζητά από τους παίχτες να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και να διεκδικήσουν ένα πριμ επαναφόρτισης, ύψους 30%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά θα έχουν όλα τα μέλη της Interwetten (μαζί και οι Έλληνες καθώς η Interwetten ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας) που έχουν πραγματοποιήσει καταθέσεις συνολικής αξίας τουλάχιστον 25 ευρώ μέσα στο 2020. Οι παίχτες αυτοί θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως το τέλος της ημέρας.

Η κατάθεση μπορεί να έχει οποιοδήποτε ύψος και θα αποφέρει ένα πριμ. Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που έχει ορίσει η Interwetten για τα πριμ, προκειμένου να το απελευθερώσουν και να το χρησιμοποιήσουν όπως επιθυμούν.

 

Το πριμ που προκύπτει από την προσφορά

Οι παίχτες που θα καλύψουν τους όρους της προσφοράς θα εξασφαλίσουν ένα γενναιόδωρο πριμ. Το εν λόγω πριμ θα έχει ύψος 30% επί του ποσού της κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο (το οποίο είναι, μάλιστα, αρκετά υψηλό). Έπειτα, μόλις το πριμ μεταφερθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οπουδήποτε επιθυμούν, αρκεί να καλύψουν τις καθιερωμένες προϋποθέσεις που το συνοδεύουν.

Με άλλα λόγια, τα μέλη της Interwetten θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα τους χρησιμεύσει έπειτα για να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στη Bundesliga ή σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία