Με πριμ κατάθεσης ξεκινά την εβδομάδα η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της, προκειμένου να ξεκινήσουν την εβδομάδα με κέρδη που απαιτούν μηδενικό ρίσκο! Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα μοιράσουν ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού σε όσα μέλη σπεύσουν σήμερα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους.

Η νέα προσφορά συνοδεύεται από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που πρέπει να καλυφθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν οι παίχτες το πριμ. Όσοι τις καλύψουν, όμως, θα έχουν στη διάθεσή τους επιπλέον χρήματα, τα οποία θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό, αρκεί να προλάβουν έως τις 23:59 απόψε. Επιπλέον, θα πρέπει να τζιράρουν μία φορά τα χρήματα της κατάθεσης, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ, και πάλι έως τις 23:59.

Όσοι ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα εξασφαλίσουν το πριμ, αρκεί να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα με την ώρα και το ποσό της κατάθεσής τους.

 

Το πριμ που θα κερδίσουν τα μέλη της Goalbet

Το πριμ που θα μοιράσει η Goalbet σε όσους καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα έχει αξία ίση με το 20% του ποσού κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα του πριμ θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, ενώ για να απελευθερωθούν προς ανάληψη, απαιτείται να καλυφθούν οι προϋποθέσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Χάρη στην προσφορά της Goalbet, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορέσουν να ενισχύσουν την αξία της κατάθεσής τους και να αποκτήσουν επιπλέον χρήματα, που μπορούν με τη σειρά τους να τους αποφέρουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία