Πριμ επαναφόρτισης μοιράζει στα μέλη της η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της που σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Η νέα προσφορά της Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες αυτούς με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, αρκεί να μεταφέρουν το απαραίτητο ποσό στον λογαριασμό τους, έως και την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικότερα, η Goalbet μοιράζει πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού σε όλα τα μέλη της, αρκεί να πραγματοποιήσουν μία νέα κατάθεση (έως τις 23:59 της Πέμπτης) και καλύψουν τις προϋποθέσεις τζιραρίσματος της προσφοράς. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης του πριμ

Το πρώτο βήμα για να κερδίσει κάποιος παίχτης το πριμ που μοιράζει η στοιχηματική εταιρία Goalbet είναι να πραγματοποιήσει επαναφόρτιση του λογαριασμού του. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να καταθέσει εντός της διορίας της προσφοράς οποιοδήποτε ποσό. Έπειτα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το ποσό αυτό στα στοιχήματά του και να τζιράρει το σύνολο της αξίας της κατάθεσης.

Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσει το πριμ κατάθεσης, το οποίο έπειτα θα μπορεί να χρησιμοποιήσει για να τοποθετήσει στοιχήματα χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Και, στην περίπτωση που τζιράρει την αξία του τρεις φορές, τότε το ποσό θα απελευθερωθεί και θα είναι διαθέσιμο για ανάληψη. Για να ολοκληρώσει τη διαδικασία τζιραρίσματος, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσει στοιχήματα σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Η νέα προσφορά της Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, λοιπόν, δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να επαναφορτίσουν τον λογαριασμό τους και να εξασφαλίσουν επιπλέον χρήματα, τα οποία θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία