Ανταμείβει τις καταθέσεις με Paysafe η στοιχηματική εταιρεία Betshop

Η στοιχηματική εταιρεία Betshop δεν προσφέρει στα μέλη της μόνο πολλές επιλογές στοιχηματισμού (σε δεκάδες αθλήματα, διοργανώσεις, αγώνες και στοιχηματικές αγορές), αλλά και πολλές επιλογές συναλλαγών, καθώς δέχεται καταθέσεις στους λογαριασμούς των μελών της με διαφορετικούς τρόπους.

Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι και η προπληρωμένη κάρτα Paysafe. Όσοι, μάλιστα, χρησιμοποιήσουν την Paysafe, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση τις επόμενες ημέρες, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δύο ανταμοιβές!

 

Ποιοι παίχτες δικαιούνται τις ανταμοιβές;

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν την επόμενή τους κατάθεση μέσω της προπληρωμένης κάρτας Paysafe, έως την Πέμπτη 11 Μαΐου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αγοράσουν ένα voucher της Paysafe και να μεταφέρουν τα χρήματα αρχικά στον λογαριασμό MyPaysafe και έπειτα στον λογαριασμό τους στη Betshop.

Αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάθεσης μέσω Paysafe, δεν έχουν παρά να ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στα γεγονότα της επιλογής τους.

 

Η πρώτη ανταμοιβή

Η πρώτη ανταμοιβή που υπόσχεται η στοιχηματική εταιρεία Betshop είναι ένα δώρο που θα πιστωθεί άμεσα στον λογαριασμό των παιχτών, μόλις πληκτρολογήσουν τον 16ψήφιο κωδικό της Paysafe και μεταφέρουν τα χρήματά τους. Το εν λόγω δώρο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους παίχτες, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Η δεύτερη ανταμοιβή

Παράλληλα, όσοι παίχτες συνεχίζουν να στοιχηματίζουν, χρησιμοποιώντας το ποσό που μετέφεραν στον λογαριασμό τους, μέσω του λογαριασμού MyPaysafe, μπορούν να διεκδικήσουν μια επιπλέον ανταμοιβή. Αναλυτικότερα, την ανταμοιβή θα κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν ολόκληρο το ποσό που μετέφεραν, έως τις 7 Μαΐου.

Οι παίχτες αυτοί θα κερδίσουν ένα πριμ για την επόμενή τους κατάθεση. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν ολόκληρο το ποσό (σε ένα ή περισσότερα στοιχήματα) και προχωρήσουν σε νέα κατάθεση, έως τις 11 Μαΐου, θα δικαιούνται ένα πριμ 10%, επί του νέου ποσού που θα μεταφέρουν. Το ποσό της κατάθεσης, όμως, δε θα πρέπει να ξεπερνά τα 50 ευρώ.

Την προσφορά αυτή μπορούν να επωφεληθούν και όσοι Έλληνες επιθυμούν να στοιχηματίσουν μέσω της Betshop μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία