Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην στοιχηματική εταιρία Goalbet

Οι παίχτες που σκοπεύουν σήμερα να μεταφέρουν νέα ποσά στον λογαριασμό που διατηρούν στην στοιχηματική εταιρία Goalbet, προκειμένου να έχουν στη διάθεσή τους χρήματα για την τοποθέτηση στοιχημάτων, θα ανταμειφθούν μέσω μιας νέας προσφοράς και θα αποκτήσουν ακόμη περισσότερα χρήματα στον λογαριασμό τους.

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελείται από ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, το οποίο μπορούν να διεκδικήσουν μόνο σήμερα όσοι παίχτες πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους. Οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της νέας προσφοράς θα ανταμειφθούν με ένα πριμ 20% επί της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Ποιοι παίχτες δικαιούνται το νέο πριμ της Goalbet;

Τη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να έχουν έναν ενεργό λογαριασμό, στον οποίο έχουν ήδη πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση. Οι παίχτες αυτοί έχουν διορία έως απόψε στις 23:59, προκειμένου να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση. Αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία, θα πρέπει επιπλέον να τζιράρουν την αξία της κατάθεσής τους επί μία φορά, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, μόλις τζιράρουν την αξία της κατάθεσης, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ποσό και την ώρα της κατάθεσης.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ, το οποίο θα ισούται με το 20% του ποσού κατάθεσης, έως ένα συγκεκριμένο όριο. Και, χάρη σε αυτό το πριμ, θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο και να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα που ήδη βρίσκονται στον λογαριασμό τους.

 

Οι επιπλέον προϋποθέσεις του πριμ

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet θα πιστωθεί άμεσα στον λογαριασμό τους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά όχι για ανάληψη. Για να το απελευθερώσουν προς ανάληψη, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σε παρολί στοιχήματα τουλάχιστον τριών σημείων.

Για σήμερα η Goalbet επέλεξε τον αγώνα Ουρακάν-Εστουδιάντες της Αργεντινής για την προσφορά της 0% γκανιότας. Τέλος όλες αυτές τις προσφορές μπορούν να τις επωφεληθούν και όλοι οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία