Πριμοδοτεί τις σημερινές καταθέσεις χρημάτων η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet επιφυλάσσει μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν σήμερα να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και υπόσχεται να τα ανταμείψει με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πριμ, είναι να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση χρημάτων και να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

Η προσφορά, μάλιστα, ισχύει μόνο για σήμερα, το οποίο σημαίνει ότι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν και να ολοκληρώσουν τις κατάλληλες διαδικασίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης του πριμ επαναφόρτισης

Όπως είναι φυσικό, η σημαντικότερη προϋπόθεση για συμμετοχή στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι η πραγματοποίηση μιας νέα κατάθεσης χρημάτων. Οι παίχτες θα πρέπει να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους, έως απόψε στις 23:59, και έπειτα θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί μία φορά, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πριμ. Παράλληλα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με την ώρα και το ύψος της κατάθεσης.

Μόλις ολοκληρωθούν οι παραπάνω διαδικασίες (και εφόσον ολοκληρωθούν πριν τη λήξη της διορίας της προσφοράς), οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα πριμ στον λογαριασμό τους, για να το χρησιμοποιήσουν με δύο διαφορετικούς τρόπους.

 

Οι λεπτομέρειες του πριμ

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν με επιτυχία στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα έχει αξία ίση με το 20% της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι, όμως, καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορούν να προχωρήσουν ακόμα και σε ανάληψή του.

Η Goalbet ως γνωστόν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να επωφεληθούν την προσφορά αυτή που ανακοίνωσε και πριμοδοτεί τις καταθέσεις των μελών της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία