Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Τα χρήματα που μεταφέρουν στον λογαριασμό τους τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop χρησιμεύουν στο να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τα στοιχήματά τους (ειδικά αυτή την εβδομάδα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου). Όσοι, όμως, πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους τις επόμενες ημέρες θα μπορούν να εξασφαλίσουν επιπλέον χρήματα, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικότερα, η Betshop ανακοίνωσε πως θα ανταμείψει όσα μέλη της πραγματοποιήσουν επαναφόρτιση του λογαριασμού τους με ένα πριμ 10%, προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς κανένα ρίσκο.

 

Όροι διεκδίκησης του πριμ

Το πριμ μπορούν να διεκδικήσουν μόνο όσα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Betshop έχουν ήδη ανοίξει λογαριασμό, έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους και έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία κατάθεση. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν διορία από τις 11 Σεπτεμβρίου (στις 12:00) έως τις 17 Σεπτεμβρίου (στις 23:59) και σε αυτό το διάστημα μπορούν να μεταφέρουν οποιοδήποτε ποσό και με οποιονδήποτε τρόπο στον λογαριασμό τους.

Εφόσον πραγματοποιήσουν την κατάθεση, θα εισπράξουν εντός 24 ωρών το πριμ που δικαιούνται, το οποίο θα έχει ύψος 10%, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Κάθε παίχτης, τέλος, θα μπορεί να διεκδικήσει μόνο μία φορά το πριμ.

 

Όροι απελευθέρωσης του πριμ

Όσοι δουν το πριμ να μεταφέρεται στον λογαριασμό τους θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, στοιχηματίζοντας σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Betshop. Ωστόσο, τα χρήματα του πριμ δε θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, παρά μόνον αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας του επί πέντε φορές (συν την αξία της κατάθεσης), σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Πριν από μερικές ημέρες η Betshop, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας ανακοίνωσε και την προσφορά γνωστή ως προγράμμα επιβράβευσης.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία