Ανταμείβει τις σημερινές καταθέσεις η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, καλεί σήμερα τα μέλη της να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους και υπόσχεται να ανταμείψει όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της νέας της προσφοράς με ένα πριμ, αρκεί να επιλέξουν την κατάλληλη μέθοδο. Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet αφορά σε όσους θα πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση μέσω Beecash.

Η νέα προσφορά, επίσης, ισχύει μόνο για σήμερα, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να σπεύσουν και να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση, πριν το τέλος της ημέρας.

 

Οι καταθέσεις που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή, οι παίχτες θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, έως τις 23:59. Η κατάθεση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω Beecash και μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία. Ωστόσο, όσοι πραγματοποιήσουν την κατάθεση θα πρέπει έπειτα να τζιράρουν μία φορά την αξία της, προκειμένου να απελευθερώσουν το πριμ, και πάλι έως απόψε στις 23:59.

Μόλις ολοκληρώσουν την κατάθεση, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για το ύψος και την ώρα που πραγματοποιήθηκε.

 

Η ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς

Η ανταμοιβή για τους παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς (θα πραγματοποιήσουν εγκαίρως μια κατάθεση μέσω Beecash και θα τζιράρουν την αξία της) είναι ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού. Το πριμ θα έχει την ίδια αξία με το ποσό της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Για να απελευθερωθεί προς ανάληψη, τέλος, απαιτείται να τζιραριστεί ξανά η αξία του, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία