Νέο bonus επαναφόρτισης στη Betrally

O Νοέμβριος δεν παρουσιάζει μόνο δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών για όσους στοιχηματίζουν μέσω της στοιχηματικής εταιρίας Betrally (άλλωστε, οι περισσότερες διοργανώσεις σε μπάσκετ, τένις, ποδόσφαιρο και αλλού βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη), αλλά και την ευκαιρία εξασφάλισης ενός νέου μπόνους. Πρόκειται για το bonus επαναφόρτισης λογαριασμού που ανακοίνωσε η εταιρεία για όσα μέλη της προχωρήσουν στην επόμενη κατάθεσή τους μέσα στο Νοέμβριο.

 

Αναλυτικότερα, το μπόνους της Betrally έχει ύψος 50% και αγγίζει έως και τα 100 ευρώ. Και το δικαιούνται όλοι οι παίχτες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη κατάθεση στον λογαριασμό τους και ετοιμάζονται για μια από τις επόμενες. Εφόσον η κατάθεση πραγματοποιηθεί έως και στις 30 Νοεμβρίου, το bonus θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους.

 

Για να κερδίσουν, όμως, το bonus, οι παίχτες θα πρέπει να συμπληρώσουν και τον ειδικό κωδικό 100NET, κατά τη διαδικασία της κατάθεσης. Επιπλέον, μόλις το μπόνους εμφανιστεί στον λογαριασμό τους, θα πρέπει να τζιράρουν την αξία της αρχικής κατάθεσης επί μία φορά, προκειμένου να το απελευθερώσουν. Η συγκεκριμένη διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω παρολί τριών ή παραπάνω σημείων, σε αποδόσεις ίσες ή μεγαλύτερες του 1.60.

 

Με τον τρόπο αυτό, το bonus θα απελευθερωθεί προς στοιχηματισμό και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στοιχήματα χωρίς ρίσκο, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις, στο βόλεϊ και σε οποιοδήποτε άλλο από τα αθλήματα που προσφέρει η Betrally. Οι σωστές προβλέψεις, μάλιστα, θα αποφέρουν και πραγματικά κέρδη.

 

Ωστόσο, το μπόνους δε θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη, παρά μόνον αφού ολοκληρωθεί και η δεύτερη απαιτούμενη διαδικασία τζιραρίσματος. Αυτή τη φορά, οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν τη συνολική αξία του bonus και της κατάθεσης επί τέσσερις φορές, και πάλι σε παρολί όπως τα παραπάνω.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της Betrally, λοιπόν, τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στα αθλήματα και στις διοργανώσεις της επιλογής τους. Άλλωστε, δε χρειάζεται να ρισκάρουν τα δικά τους χρήματα – θα έχουν αυτά του μπόνους.

Έπειτα από τον Οκτώβριο όπου η Betrally πρόσφερε μπόνους κατάθεσης στα μέλη της σειρά έχει ο Νοέμβριος.

Η Betrally είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων στο χώρο και ξεχωρίζει για την ποικιλία της στο online στοίχημα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betrally και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betrally ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία