Έως και 1.000 ευρώ bonus κατάθεσης στη BetOnline

Tα μπόνους πρώτης κατάθεσης αποτελούν ένα από τα βασικά σημεία του ανταγωνισμού ανάμεσα στις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων  και οι υπεύθυνοι συχνά προχωρούν σε αύξησή τους ή σε απλή ανανέωση, προκειμένου να προσελκύσουν περισσότερα νέα μέλη. Στην ίδια τακτική προχωρά και η BetOnline, η οποία ανακοίνωσε ένα αποκλειστικό bonus πρώτης κατάθεσης, για τους παίχτες που έχουν ανοίξει λογαριασμό στην ιστοσελίδα τους, αλλά δεν έχουν ακόμη προχωρήσει στην πρώτη τους κατάθεση.

 

Πρόκειται για ένα μπόνους 50%, το οποίο μπορεί να αγγίξει ακόμη και τα 1.000 ευρώ. Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων BetOnline για να το διεκδικήσουν είναι να προχωρήσουν στην πρώτη τους κατάθεση, η οποία θα πρέπει να αγγίζει τα 50 ευρώ. Κατά τη διάρκειά της, μάλιστα, θα πρέπει να συμπληρώσουν τον κωδικό FIRST50 στο κατάλληλο πεδίο. Επιπλέον, καλά θα κάνουν να βιαστούν, καθώς η ισχύ της προσφοράς λήγει στις 14 Αυγούστου.

 

Μόλις προχωρήσουν στις παραπάνω διαδικασίες, το bonus - ίσο με το μισό της κατάθεσής τους - θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους. Από εκεί και πέρα, έχουν διορία 30 ημερών, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν στοιχηματίζοντας, καθώς το ποσό που δεν θα έχει στοιχηματιστεί θα αφαιρεθεί από το μπόνους, μετά την ημερομηνία λήξης. Τέλος, οι κάτοχοι του bonus μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του bonus που κέρδισαν, αρκεί πρώτα να προχωρήσουν σε τζιράρισμα ίσο με το δεκαπλάσιο της αξίας του.

 

Τα μέλη της BetOnline, λοιπόν, μπορούν να εκμεταλλευτούν μία ακόμη γενναιόδωρη προσφορά, η οποία τους επιτρέπει, μετά την πρώτη κατάθεση στο λογαριασμό τους, να ρισκάρουν χρήματα της εταιρείας και όχι δικά τους στα στοιχήματα που προσφέρονται στην ιστοσελίδα της. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη χωρίς ρίσκο - αρκεί να είναι σε θέση να διεκδικήσουν το γενναιόδωρο μπόνους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betonline και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betonline ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία