Επιστροφή χρημάτων στο Γιουβέντους-Νάπολι από την Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 έχει και σήμερα στραμμένο το βλέμμα της στο ποδόσφαιρο και, παρόλο που δεν έχουν προγραμματιστεί αγώνες των κορυφαίων διεθνών διοργανώσεων (όπως το Champions League), υπάρχουν γεγονότα που όχι μόνο αναμένεται να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον των παιχτών, αλλά και που κρίνονται ιδανικά για την ανακοίνωση σχετικών προσφορών.

 

Πρώτος ημιτελικός στο Coppa Italia

Ένας τέτοιος αγώνας διεξάγεται σήμερα στις 21:45. Πρόκειται για τον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό και τα μέλη της Bet365 μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυτόν και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, μπορούν να το κάνουν με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας.

 

Το 0-0 επιστρέφει τα χαμένα

Αναλυτικότερα, η Bet365 υπόσχεται να επιστρέψει τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του Γιουβέντους-Νάπολι. Για να προχωρήσει, όμως, στην επιστροφή, η Bet365 απαιτεί να λήξει ο αγώνας ισόπαλος, με 0-0. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για την κανονική περίοδο του αγώνα και, σε περίπτωση που το παραπάνω σενάριο επαληθευθεί, οι παίχτες που έχουν στοιχηματίσει σε συγκεκριμένες αγορές θα δικαιούνται επιστροφή ολόκληρου του ποσού που έχασαν.

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να πρόκειται για μονά στοιχήματα και όχι παρολί, που θα αφορούν στις επιλεγμένες αγορές: ακριβές σκορ, ημίχρονο/τελικό ή scorecast. Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, δεν προχωρήσουν σε cash out και ο αγώνας λήξει 0-0, τότε θα λάβουν επιστροφή του ποσού που έχασαν.

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και θεωρείται από τις κορυφαίες στο χώρο εξυπηρετώντας πελάτες σε 140 χώρες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bet365 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία