Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet μας έχει συνηθίσει στο να ανακοινώνει προσφορές που αφορούν σε δημοφιλή ποδοσφαιρικά γεγονότα και οι αγώνες των ομίλων του Champions League δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Πόσο, μάλιστα, όταν ο αποψινός φέρνει αντιμέτωπο τον Ολυμπιακό με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 21:45 το βράδυ. Η Sportingbet δε θα μπορούσε να μη συμπεριλάβει το συγκεκριμένο αγώνα στο πρόγραμμα των προσφορών της και ανακοίνωσε όχι μία, αλλά δύο, για όσους παίχτες σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν.

 

Η πρώτη προσφορά αφορά στους παίχτες που στοιχηματίσουν στον αγώνα και κερδίσουν. Αναλυτικότερα, όσα μέλη της ιστοσελίδας συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία στοιχηματική αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα λάβουν όχι μόνο τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και ένα μπόνους 5% επί των κερδών αυτών. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές που αφορούν σε στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα και όχι αυτές του live στοιχήματος. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να συμπεριλάβουν μια από τις αγορές του Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης σε κάποιο παρολί και να διεκδικήσουν μεγαλύτερα κέρδη. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, όλοι οι αγώνες που έχουν συμπεριληφθεί στο παρολί θα πρέπει να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, αφορά σε παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του Ολυμπιακός - Ατλέτικο Μαδρίτης και χάσουν. Οι στοιχηματικές αγορές που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ του αγώνα, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων. Όσοι παίχτες, λοιπόν, στοιχηματίσουν στις παραπάνω αγορές και χάσουν θα λάβουν πίσω το σύνολο του ποσού που έχασαν, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσε η Sportingbet. Το σενάριο αυτό αφορά στον Μήτρογλου και, εφόσον σκοράρει κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι παίχτες που στοιχημάτισαν στις παραπάνω αγορές και έχασαν θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, τέλος, τα χρήματα που θα πιστωθούν στο λογαριασμό των παιχτών λογίζονται ως μπόνους. Αυτό σημαίνει πως, για να μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, θα πρέπει πρώτα να τζιράρουν την αξία τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα απόδοση τουλάχιστον 1.50.

Δύο πολύ καλές προσφορές της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία