Επιστροφή των χαμένων στο τένις από τη Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet παρακολουθεί στενά τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις αυτών των ημερών, γεγονός που αποδεικνύεται όχι μόνο από την κάλυψη σε αγορές και γεγονότα, αλλά και τις προσφορές** που έχει ανακοινώσει. Πρόκειται για προσφορές** που αφορούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις που διεξάγονται αυτή τη στιγμή, όπως το Μουντομπάσκετ και το US Open.

 

Όσον αφορά στο τελευταίο, μάλιστα, οι λάτρεις του τένις μπορούν να διεκδικήσουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, στην περίπτωση που πρόβλεψαν λανθασμένα το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα τένις. Αναλυτικότερα, η Novibet υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε όσους παίχτες στοιχημάτισαν live σε έναν αγώνα τένις και έχασαν τα χρήματά τους, λόγω του αποτελέσματος του tie-break στο τελευταίο σετ. Με άλλα λόγια, αν κάποιος αγώνας κριθεί στο tie-break του τελευταίου σετ, όσοι παίχτες έχασαν τα χρήματά τους εξαιτίας της συγκεκριμένης εξέλιξης δικαιούνται επιστροφή ολόκληρου του ποσού, έως και 200 ευρώ.

 

Για να δικαιούται κάποιος παίχτης τα χρήματα, βέβαια, θα πρέπει να στοιχηματίσει ζωντανά, στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, πριν τη λήξη του προτελευταίου σετ. Επιπλέον, δε μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τα χρήματα της επιστροφής για περισσότερα του ενός στοιχήματα την ημέρα. Τέλος, στην περίπτωση που κάποιος παίχτης δικαιούται την επιστροφή, θα πρέπει να ενημερώσει τους υπεύθυνους. Αυτό που έχει να κάνει, σε μια τέτοια περίπτωση, είναι να στείλει ένα e-mail στο support@novibet.com με θέμα "Tiebreak Bonus", αναφέροντας το username ή το ID του λογαριασμού τους και τον κωδικό του στοιχήματος που δικαιούται την επιστροφή.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά**, η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα βοηθά τα μέλη της που στοιχηματίζουν σε αγώνες τένις ώστε να μπορούν να μειώσουν σημαντικά το ρίσκο που συνοδεύει κάθε τους στοίχημα, στο US Open ή σε άλλες διοργανώσεις τένις. Οι παίχτες, μάλιστα, που προτιμούν το live στοίχημα έχουν το πλεονέκτημα, καθώς μπορούν να δουν τα χαμένα χρήματά τους να επιστρέφουν στο ακέραιο.


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία