Πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Μπορεί οι διοργανώσεις και οι αγώνες να έχουν μειωθεί στο καθημερινό πρόγραμμα σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες να έχουν μειωθεί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι παίχτες που ψάχνουν δε θα βρουν ευκαιρίες για να διεκδικήσουν κέρδη. Και οι παίχτες που είναι διατεθειμένοι να τροφοδοτήσουν σήμερα τον λογαριασμό τους στην Goalbet με χρήματα θα εξασφαλίσουν ένα ποσό, πριν καν ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους διαθέσιμους αγώνες! Άλλωστε, η ιστοσελίδα υπόσχεται να ανταμείψει όσους πραγματοποιήσουν σήμερα μια νέα κατάθεση με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού.

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά δεν έχουν παρά να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση και έπειτα να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς: ένα πριμ 20%, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης του πριμ

Οι παίχτες που διατηρούν ενεργό λογαριασμό στην Goalbet και έχουν πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια κατάθεση θα πρέπει να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις έως σήμερα τα μεσάνυχτα, προκειμένου να εξασφαλίσουν το πριμ. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να μεταφέρουν ένα οποιοδήποτε ποσό στον λογαριασμό τους και να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με την ώρα και το ποσό της κατάθεσης. Έπειτα, θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό της κατάθεσής τους, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ.

Όσοι ολοκληρώσουν τις παραπάνω διαδικασίες θα δουν στον λογαριασμό τους ένα πριμ, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν έπειτα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο.

 

Το πριμ για τους δικαιούχους της προσφοράς

Το πριμ που θα εξασφαλίσουν όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς της της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα έχει ύψος ίσο με το 20% της κατάθεσης, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά είναι απαραίτητο να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία