Νέο πριμ κατάθεσης στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Η Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο τις επόμενες ημέρες, καθώς χάρη στη νέα της προσφορά, όσοι την εκμεταλλευτούν θα δουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους να ανεβαίνει, μέσω ενός νέου πριμ. Η εν λόγω προσφορά, όμως, διαρκεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν!

Αναλυτικότερα, η προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet ανταμείβει όσους προχωρήσουν στην επόμενή τους κατάθεση τις επόμενες ημέρες με ένα πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού, ύψους 20%.

 

Περισσότερη αξία στην επόμενη κατάθεση

Όσοι, λοιπόν, πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους θα δικαιούνται το πριμ της Goalbet, το οποίο θα έχει ύψος 20% επί του ποσού που μετέφεραν στον λογαριασμό τους, έως ένα ποσό. Το πριμ αυτό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, αποφέροντας πιθανά κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Ακόμη κι αν χάσουν, άλλωστε, οι παίχτες θα έχουν στερηθεί τα χρήματα του πριμ και όχι αυτά που μετέφεραν στον λογαριασμό τους.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να μπορούν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να ελέγξουν το inbox του λογαριασμού τους. Εκεί θα έχει έρθει ένα νέο μήνυμα που θα αναφέρει την προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προχωρήσουν πρώτα στην επόμενη κατάθεσή τους και έπειτα να απαντήσουν στο μήνυμα, αναφέροντας την ημερομηνία και ώρα της κατάθεσης.

Έπειτα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης, σε οποιοδήποτε γεγονός, pre-game ή live, προκειμένου να απελευθερωθεί το πριμ. Η συγκεκριμένη διαδικασία (όπως και η παραπάνω) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 17 Ιουνίου, στις 23:59.

Με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες θα εισπράξουν το πριμ που δικαιούνται. Το συγκεκριμένο ποσό, όμως, δε θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη στιγμή για ανάληψη. Για να απελευθερωθεί οι παίχτες θα πρέπει να τζιράρουν την αξία του επί τρεις φορές, σε κάθε είδους στοιχήματα, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 1.30 και άνω.

H Goalbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας είχε ανακοινώσει πριμ επαναφόρτισης λογαριασμού στα μέλη της και για τον Μάιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία