Μειώνεται το ρίσκο επιλεγμένων παρολί στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Τα μέλη της Goalbet μπορούν και σήμερα να εκμεταλλευτούν μία προσφορά που αφορά στα παρολί και μπορεί να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού όσων επιλέξουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες της ισπανικής Primera Division. Η νέα προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να δηλώσουν συμμετοχή. Και στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο επιλογής, θα δικαιούνται μια αποζημίωση από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Primera Division. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα. Κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά σε στοίχημα που τοποθετήθηκε στο pre-game, ενώ είναι απαραίτητο όλα τα σημεία να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, δεν έχει σημασία η αξία του παρολί, αλλά ούτε και η συνολική του απόδοση.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, όμως, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Τα παρολί που θα καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της Goalbet. Για να εξασφαλίσουν την αποζημίωση της προσφοράς, όμως, θα πρέπει να χάσουν, εξαιτίας ενός και μόνο σημείου. Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet θα αποζημιώσει τα παρολί.

Η αποζημίωση θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να προσθέσουμε πως η Goalbet για σήμερα προσφέρει και τον αγώνα Λεβάντε-Σεβίλλη με 0% γκανιότα αγώνα επίσης της ισπανικής Primera Division. Μην ξεχνάτε πως όλες τις προσφορές της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία