Εταιρία στοιχημάτων Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Champions League

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για την τοποθέτηση παρολί στοιχημάτων, αφού ξεκινούν οι αγώνες του Champions League και οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τις εταιρίες στοιχημάτων, έχοντας όμως να αντιμετωπίσουν παράλληλα και αυξημένο ρίσκο. Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα μειωμένου ρίσκου.

Σύμφωνα με τη νέα προσφορά της Goalbet, άλλωστε, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Champions League και χάσουν, εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά της Goalbet

Στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν αποκλειστικά τα παρολί που αποτελούνται από τέσσερα και άνω σημεία. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αποτελούνται από αγώνες του Champions League. Επιπλέον, οι προβλέψεις που περιέχουν τα παρολί θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 (ωστόσο, οι αγώνες με 0% γκανιότα εξαιρούνται).

Αφού τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, οι παίχτες δεν έχουν παρά να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους, και να περιμένουν να διευθετηθούν οι προβλέψεις τους.

 

Τα παρολί που δικαιούνται την αποζημίωση

Από τα παραπάνω παρολί, θα δικαιούνται την αποζημίωση εκείνα που θα χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, η Goalbet θα φροντίσει να αποζημιώσει τα χαμένα στοιχήματα, με ένα πριμ που θα ισούται με το 100% των χαμένων χρημάτων, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, θα μπορεί να απελευθερωθεί προς ανάληψη, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Goalbet για την σημερινή της προσφορά της 0% γκανιότας έχει επιλέξει τον αγώνα Ντόρτμουντ-Μπαρτσελόνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία