Δύο προσφορές για τα μέλη της Sportingbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet έχουν καθημερινά την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες αγώνες ποδοσφαίρου και εκατοντάδες στοιχηματικές αγορές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μία ή δύο καθημερινές προσφορές που αφορούν σε επιλεγμένους αγώνες και να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων που ενδεχομένως τοποθετήσουν σε αυτούς.

 

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές ισχύει και σήμερα και υπόσχεται ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που έχουν ανακοινωθεί για τον αγώνα της Ρόμα με τη Μπολόνια. Στην προσφορά, βέβαια, συμμετέχουν μόνον τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, είτε είναι μονά είτε παρολί. Όσοι τοποθετήσουν παρολί, τέλος, θα πρέπει να συμπεριλάβουν σε αυτά μόνον αγώνες που διευθετούνται σήμερα, προκειμένου να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά.

 

Και η δεύτερη προσφορά της Sportingbet έχει τεθεί και σήμερα σε ισχύ και αφορά στον αγώνα της Λα Κορούνια με τη Λας Πάλμας. Σε αυτή την περίπτωση, οι υπεύθυνοι υπόσχονται επιστροφή των χαμένων χρημάτων των μελών της Sportingbet, έως και το ποσό των 100 ευρώ, σε περίπτωση που καταλογιστεί τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Sportingbet θα επιστρέψει τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν όσοι τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, σε μία από τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. 

 

Και στις δύο περιπτώσεις οι παίχτες θα λάβουν τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν από την προσφορά, την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Και τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν για ανάληψη.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και καλύπτει στοιχηματικά όλα τα δημοφιλή αθλήματα της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία